Ensembles

Klaartje speelt samen met verschillende andere beroepsmusici, met wie ze zowel concerten geeft als achtergrondmuziek verzorgt.

De mensen met wie ze samenwerkt zijn:
Ingrid Stijsiger, mezzo-sopraan
Nico Sevenhuijsen, bariton
Alice Ploeg, fluit
Martin Rozema, fluit
Margaret Mathot, fluit
Loekie van der Heide, viool
Frank Rutgers, cello

Klaartje kan op aanvraag in allerlei verschillende samenstellingen met deze mensen komen optreden. Enkele voorbeelden:

Een veelgevraagde combinatie bij de kerkelijke inzegening van een huwelijk is bijvoorbeeld een zang-harp duo. Er kunnen klassieke werken (bijv. het Ave Maria van Bach/Gounod) of liederen uit een lichter genre ten gehore gebracht worden (bijv. Somewhere van Bernstein of Voor Haar van Frans Halsema).

Als achtergrondmuziek bij een receptie is het ensemble Cantilène erg geschikt. Het ensemble bestaat uit fluit, viool, cello en harp. Het repertoire bestaat uit prettige salonmuziek met bijvoorbeeld licht klassieke muziek (Mozart, J. Strauss), joodse en Ierse volksmuziek en musicalsongs.

Een opening van een tentoonstelling, een receptie, diner of een huwelijkssluiting kan ook goed worden opgeluisterd door een fluit-harp duo. Het repertoire omvat licht klassieke muziek, volksmuziek, easy-listening en musicalnummers. Daarnaast is er een uitgebreid kerstrepertoire beschikbaar.

Zie voor meer repertoire de pagina “Repertoire”.
Prijzen op aanvraag.